Motorvarehus

Biltrend Tromsø

BilSommer

Skandinavias største motorvarehus

Biltrend Tromsø er et moderne bilvarehus som er hovedforhandler av Hyundai, Mazda og Yamaha. I tillegg til nye og brukte biler, har vi også båter fra Buster, Pioner, Yamarin, Finnmaster og Jeanneau – samt Tiki tilhengere i vår portefølje.

Verksted for alle

Vi er autorisert merkeverksted på Hyundai, Mazda og Yamaha, og kan i tillegg utføre fagmessig godt håndverk på de fleste andre bilmerker – enten det gjelder service, garantioppfølging, EU-kontroll eller ettermontering av utstyr. Våre mekanikere er til en hver tid 100% oppdatert – og besitter uvurderlig kompetanse og erfaring. Dette betyr trygghet for deg som kunde når vi utfører arbeid på bilen, motorsykkelen, snøscooteren eller båtmotoren din. Vi har selvfølgelig alt av nødvendig og påkrevet diagnoseverktøy – og kan tilby våre tjenester til konkurransedyktige priser.

Servicepunkt for Jaguar og Land Rover

Biltrend Tromsø er eneste godkjente servicepunkt for Jaguar og Land Rover i Nord-Norge. Vårt verksted har egne godkjente mekanikere og verkstedmester som har gjennomført JLR sitt opplæringsprogram, så din bil blir ivaretatt ihht. fabrikkens krav og spesifikasjoner.  Gjennom vårt samarbeid med Nardo Bil i Trondheim tilbyr vi både nye og brukte Jaguar / Land Rovere, og har til enhver tid utstilt aktuelle modeller.

Kafé og utstyrsbutikk

Våre nye, lyse og romslige lokaler inneholder også en hyggelig kafé, samt en egen utstyrsbutikk der du kan kjøpe klær og utstyr fra blant andre Helly Hansen, Klim, Scott, Bullfighter m.fl.

Kontakt oss

Ønsker du å komme innom, holder vi til på Nordlysvegen 223, Solstrand, 9020 Tromsdalen. Du kan også ringe oss på telefon 97 49 30 00.

E-postadresse til administrasjonen er: tromso@biltrend.no

Våre åpningstider:

Ma-fre: 08.00 – 16.00
Tors: 08.00 – 19.00
Lør: 11.00 – 14.00

 

Direktekontakt – ansatte

 

Per Molund

Daglig leder

Tlf:  97 49 30 00                      

E-post: per@biltrend.no

 

Glenn Hugo Nilsen

Salg – Hyundai

Tlf: 97 49 30 00                 

E-post: glenn@biltrend.no

 

Geir Cato Rognmo

Salg – Mazda

Tlf: 97 49 30 00                 

E-post: geircato@biltrend.no

 

Svein Jakobsen

Salg – Jaguar/Land Rover

Tlf: 97 49 30 00                 

E-post: svein@biltrend.no

 

Trond Wingstad

Salg – Yamaha

Tlf: 97 49 30 00                 

E-post: trond@biltrend.no

 

Tor-Ivar Morsund

Salg – Yamaha

Tlf: 97 49 30 00                 

E-post: tor.ivar@biltrend.no

© Copyright Biltrend AS   |   Personvernerklæring